У Львові "Рух" з розгромним рахунком поступається "Десні" з Чернігова

Гості чотири рази засмутили команду господарів.

Друга команда зі Львова поступається з великим рахунком у 17 турі елітного чемпіонату України з футболу, повідомляє "Еспресо.Захід".

На початку матчу обидві команди намагались атакувати та створювати моменти. Проте відносна рівність була до першої серйозної помилки. І її припустився футболіст, який переходив цієї зими у "Рух" в статусі зірки. На 21-й хвилині ісландець Сігурдссон заводився з м'ячем та втратив його у своєму штрафному майданчику, чим скористався Чепурненко, спокійно з близької, відстані після пасу Титовицького, "розстрілявши" Мисака.

Далі гра знову пішла на зустрічних курсах. "Рух" міг заробити пенальті, а "Десна" мала декілька моментів, щоби забити. Та вдалося їм це зробити лише під завісу першого тайму. Титовицький вивів Картушова на побачення з Мисаком і той не схибив – 2:0. З таким рахунком команди і пішли на перерву.

Читайте також: Відбите пенальті і гол на останніх хвилинах. "Рух" у драматичному матчі переміг "Колос"

На початку другої половини матчу "Рух" намагався відразу побігти вперед, але суперник вміло зупинив цей порив і став далі диктувати свою гру. Спочатку головою забив Титовицький, проте арбітр не зарахував гол через фол в атаці. Згодом дуже схожа атака завершилась тим, що м'яч у штрафному майданчику влучив у руку захисника "Руху" і Будківський на 63-й хвилині холоднокровно реалізував пенальті – 3:0.

Вже через дві хвилини свою індивідуальну майстерність продемонстрував Олексій Гуцуляк – він пройшов правим флангом, прибрав захисника і щільно пробив повз свого колишнього одноклубника з львівських "Карпат" Мар'яна Мисака – 4:0.

Догравали команди вже у невисокому темпі, створивши лише декілька напівмоментів біля воріт одна одної.

Після цієї поразки "Рух" залишається на 12 місці у турнірній таблиці. Позаду лише "Минай" та ФК "Львів", який учора теж з великим рахунком поступився "Зорі" з Луганська.

Відзначимо, що команди-переможниці теж сусіди у турнірній таблиці. "Зоря" закріпилась на третьому місці, а "Десна" піднялась на четверте.

Рух - Десна 0:4

Голи: Чепурненко (21), Картушов (43), Будківський (63 пен), Гуцуляк (65)

Рух: Мисак, Білий, Зец, Сігурдссон (Гагун 46), Гліха, Карасюк, Мартинюк (Сич 46), Федорчук, Бойчук (Карабін 84), Борячук (Климчук 46), Кондраков.

Десна: Паст, Конопля (Полегенько 86), Гітченко, Тамм, Мостовий, Огіря, Чепурненко (Єрмаков 76), Картушов (Калитвинцев 76), Тотовицький, Гуцуляк (Сухоцький 82), Будківський (Дегтярьов 82).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.