"У нас у всіх були конфлікти з беркутівцями на Майдані", - Княжицький

Народний депутат України з фракції "Європейська солідарність" вважає, що переслідуючи українських патріотів, нинішня влада намагається здобути підтримку проросійського електорату

Таку думку політик висловив в ефірі програми "Борковський & Валевська", передає "Еспресо.Захід"

"Влада дуже дивно поводиться. Вони нібито хочуть відбити свій електорат в ОПЗЖ, бо частина з них приходила (до влади. – Ред.) частково на проросійських гаслах. І от вони борються з Медведчуком, закривають його канали. Тим самим я сподівався, що вони хочуть добитися популярності у нашому електораті, проукраїнських політичних сил – "Європейської солідарності", "Батьківщини", "Голосу", "Свободи". Багато хто казав: "Це погано для вас. Ваші голоси заберуть". Це – прекрасно, бо ми всі зможемо домовитися і будувати прекрасну Україну!", - сказав народний депутат.

Але, на думку Миколи Княжицького, "вони хочуть зовсім іншого". "Тепер, щоб сподобатися тій, іншій частині, вони почали воювати з українцями і не лише зі Стерненком, - констатує нардеп. - Ми чудово знаємо справу сотника 5-ої сотні, якого звинувачують у тому, що на Майдані у нього був конфлікт з беркутівцем. У нас у всіх були конфлікти з беркутівцями на Майдані. Чесно. Я сам штовхався і бився з беркутівцем, коли вони нападали на Майдан".   

Усі попередні програми "Борковський & Валевська" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.