"Якби не "Аеророзвідка", ми б не дізналися, що сєпари зайшли на наші позиції", - Федина

На думку народної депутатки, розформування одного з ключових підрозділів Збройних сил України - це зачистка тих, хто збирає докази безнадійності теперішньої української влади.

Народна депутатка вважає розформування одного з ключових підрозділів Збройних сил України зачисткою тих, хто збирає докази безнадійності теперішньої української влади та московської присутності на наших теренах.

"Уже готується відповідне депутатське звернення, зокрема щодо того, куди буде передана вся техніка, вся матеріальна частина і що взагалі далі буде з "Аеророзвідкою" як такою", - повідомила в ефірі програми "Головне"  телеканалу "Еспресо"  народна депутатка України, фракція "Європейська Солідарність" Софія Федина.

Політик припускає, що рішення про припинення діяльності підрозділу ЗСУ, створеного добровольцями у 2015 році, може бути вигідним чинній владі.

"Звідки ми дізналися, що Ярослав Журавель кілька діб стікав кров'ю під особистим контролем президента, а його ніхто не евакуйовував? Завдяки зйомці з дрона, який проводили його побратими, не маючи можливості підійти до нього ближче згідно з наказом. Звідки ми знаємо, що у нас насправді було не розведення військ, а відведення нашого? Що у результаті відведення, яке санкціонував Зеленський, ми отримали те, що сєпари зайшли на наші позиції, забетонували їх і створили нові позиції? Ми це знаємо завдяки "Аеророзвідці"! Чомусь у мене є таке відчуття, що просто вирішили зачистити тих, хто вказує на докази безнадійності влади Зеленського і якісно показує московську агресію, збирає докази московської присутності на наших теренах", - резюмувала народна депутатка.

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.