Кисневий концентратор можна отримати у безкоштовну оренду у Липниківській амбулаторії

За допомогою приладу вже пролікували п’ятьох пацієнтів.

Сімейна амбулаторія у с. Липники, що поблизу Львова, надає у безкоштовну оренду кисневий концентратор. Його закупила громадська організація, яка допомагала нашим воїнам на сході. Єдина умова, на якій волонтери передали прилад Липниківській амбулаторії, - безкоштовне користування. Про це інформує Солонківська територіальна громада, передає  "Еспресо.Захід".

“Я служив начмедом у медичній роті. Там працював з волонтерами, які нам допомагають із забезпеченням ліками. Зараз вони займаються забезпеченням амбулаторій кисневими концентраторами. Дістали такий і ми у Липниківській амбулаторії. Єдина умова від волонтерів - надавати його у безкоштовну оренду”, - розповів “Еспресо.Захід” Василь Проців, завідувач Липниківської амбулаторії. 

Медик каже, що такий девайс виправдав себе. 

“Ми вже пролікували з допомогою кисневого концентратора п’ятьох пацієнтів. Відколи його почали призначати пацієнтам із середнім перебігом ковіду, відзначаємо позитивну динаміку і швидше одужання з меншою кількістю ускладнень. 

По додаткову інформацію з приводу отримання концентратора в оренду можна звертатися за номером:  0974254911 - Василь Ярославович Проців.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.