Екоіграшку, глінтвейн та різдвяні віночки навчать робити на зимових майстер-класах від КовБойків

Навчитися створювати власноруч екологічні іграшки та предмети декору допоможе майстриня Ольга Сенчишин.

Про це "Еспресо.Захід" повідомили організатори заходу.      

"На майстер-класах від КовБойків ми будемо робити екологічні речі, що виховують у малечі розуміння важливості усвідомленого споживання. Нові іграшки та прикраси  створюються з інших матеріалів, тобто завдяки ресайклінгу", – наголошують організатори.

Організатори зазначають, що іграшка-зайчик м'яка та приємна на дотик, а крім того, вона наповнена духмяними травами – мелісою та евкаліптом, що мають заспокійливу дію. Якщо ж хвилюєтеся щодо можливої алергії – варто використати зерна пшениці чи рису, що корисно для розвитку дрібної моторики дитячих пальчиків.

Фото організаторів

У майстер-класі від КовБойків ми дізнаємося, як швидко виготовити різдвяні віночки з доступних матеріалів разом з малечею, кажуть творці проєкту.

Читайте також: Сир, ковбаси, мед та фрукти: у Львові відкрився фермерський ярмарок (фото, відео)

"Запрошуємо підписуватись на сторінки проєкту "КовБойки: Український дикий захід" у соцмережах, щоб не пропустити наші наступні майстер-класи! До свят ми навчимося варити справжній ковбойківський глінтвейн, виготовимо новорічні прикраси та дізнаємося багато інших цікавинок!" – йдеться у повідомленні.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал