Напередодні свят SkyUp виконає рейси до Львова з Неаполя, Праги і Парижа

В умовах, коли закриті кордони, вони матимуть статус спецрейсів.

Про це повідомляє пресслужба авіакомпанії, інформує "Еспресо.Захід".

Наприкінці грудня SkyUp виконає спецрейси зі Львова до Неаполя, Праги і Парижа. Ними можна буде виїхати за кордон, або повернутися до України.

Рейси з/до Неаполя та Праги відбудуться 20 грудня:

Рейси з/до Парижу – 22 грудня:

Квитки можна придбати на сайті авіакомпанії skyup.aero у розділі "Всі рейси" — "Спеціальні рейси".

Також авіакомпанія пропонує стежити за умовами в'їзду у ці країни та вимогами щодо перебування у них:

Нагадаємо, на літній сезон, який триває з кінця березня до кінця жовтня, SkyUp планує виконувати зі Львова польоти у 10 напрямках. П'ять з них перевізник здійснює на постійній основі (в залежності від умов карантину), а ще п'ять відкриває на відпочинковий сезон. Вже традиційними для авіакомпанії є польоти зі Львова у Неаполь, Прагу, Париж (Бове) та Тель-Авів. Цієї зими до них додається і Стамбул, який стартує з 18 грудня і відбуватиметься двічі на тиждень: у понеділок та п'ятницю.

На літо 2021 року перевізник планує відкрити рейси у Іспанію (Аліканте та Барселону), Грузію (Батумі), Болгарію (Бургас), а також на грецькі острови Іракліон та Родос.

Як наголошують у авіакомпанії, у разі скасування чи перенесення рейсів, кошти за квиток у повному обсязі зараховують на баланс в особистому кабінеті пасажира у на сайті skyup.aero. Надалі їх можна використати на купівлю будь-яких квитків, або додаткових послуг авіакомпанії. Кошти зберігатимуться на балансі без обмежень у часі і можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не лише власника акаунта. Також передбачена можливість вивести гроші з балансу на картку.

Відзначимо, що авіакомпанія пропонує ще одне нововведення: можливість прилетіти в один аеропорт, а повернутися до України вже з іншого. Така можливість на літній період у пасажирів, що вилітають зі Львова, буде у Іспанії та Греції.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.