Наступного літа авіакомпанія SkyUp планує рейси зі Львова на острів Родос

Польоти відбуватимуться раз в тиждень з 25 травня, а їхня вартість стартує від 3903 грн у один бік.

Квитки вже доступні у продажі на сайті перевізника, інформує "Еспресо.Захід".

Рейси на грецький острів, що омивається Егейським та Середземним морем, починаються з 25 травня.

SkyUp виконуватиме їх один раз на тиждень, щовівторка, у двох напрямках. Літак вирушатиме зі Львова о 12:25 та прибуватиме на Родос о 14:50 за місцевим часом. Виліт із Родоса запланований на 15:50, а приземлення у Львові о 18:30.

Вартість квитків стартує від 3903 грн у один бік.

Нагадаємо, на літній сезон, який триває з кінця березня до кінця жовтня, SkyUp планує виконувати зі Львова польоти у 10 напрямках. П'ять з них перевізник здійснює на постійній основі (в залежності від умов карантину), а ще п'ять відкриває на відпочинковий сезон. Вже традиційними для авіакомпанії є польоти зі Львова у Неаполь, Прагу, Париж (Бове) та Тель-Авів. Цієї зими до них додається і Стамбул, який стартує з 18 грудня і відбуватиметься двічі на тиждень: у понеділок та п'ятницю.

На літо 2021 року перевізник планує відкрити рейси у Іспанію (Аліканте та Барселону), Грузію (Батумі), Болгарію (Бургас) та ще один грецький острів Іракліон.

Як наголошують у авіакомпанії, у разі скасування чи перенесення рейсів, кошти за квиток у повному обсязі зараховують на баланс в особистому кабінеті пасажира у на сайті skyup.aero. Надалі їх можна використати на купівлю будь-яких квитків, або додаткових послуг авіакомпанії. Кошти зберігатимуться на балансі без обмежень у часі і можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не лише власника акаунта. Також передбачена можливість вивести гроші з балансу на картку.

Відзначимо, що авіакомпанія пропонує ще одне нововведення: можливість прилетіти в один аеропорт, а повернутися до України вже з іншого. Така можливість на літній період у пасажирів, що вилітають зі Львова, буде у Іспанії та Греції.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.