В "Епіцентрі" кажуть, що у вихідні продаватимуть лише "життєво необхідні товари"

І кажуть, що не зачинятимуться у вихідні, оскільки про це їх просили у численних зверненнях покупці.

Так у компанії прокоментували своє рішення працювати під час "карантину вихідного дня", передає "Еспресо.Захід".

"Під час карантину вихідного дня мережі "Епіцентр" і "Нова лінія" реалізовуватимуть виключно життєво необхідні товари дозволені постановою КМУ "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р" № 641, до яких належать харчові продукти, засоби гігієни, лікарські засоби та товари медичного призначення, ветеринарні препарати, корми та доставлятимемо їжу із наших ресторанів", – зазначено в повідомленні.

У компанії розповіли, що через соціальні мережі та звернення до контакт-центру отримують багато звернень від покупців із проханням не зачиняти торговельні центри під час карантину вихідного дня, за прикладом сусідньої Польщі, де будівельно-господарські гіпермаркети й далі працюють протягом карантину.

"Ми поважаємо позицію Кабінету Міністрів України та будемо її дотримуватися, хоча не згодні зі всіма заходами впровадженими урядом для посилення карантину. Бережіть себе та своїх близьких та дотримуйтеся рекомендацій ВООЗ", – зазначено в повідомленні.

Заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй facebook-сторінці також уточнив, що мережу "Епіцентр" спонукали дотриматися вимог уряду роз'яснення, отримані сьогодні в Міністерстві внутрішніх справ.

"Працювати буде тільки центр виконання онлайн заявок на доставку товарів. Ніяких стовпотворіння в залах, на касах і автостоянках!" – каже Антон Геращенко.

Заступник міністра додав, що органи МВС і Національна поліція "ретельно проконтролюють, щоб заяви керівництва мережі "Епіцентр" збіглися з їхніми реальними діями щодо попередження поширення епідемії COVID-19".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.