Еспресо.Захід рекомендує. Культурна програма на 13 листопада

Підбірка цікавих культурних подій у Львові 13 листопада.

Львівська національна опера – балет "Кармен-сюїта" на музику Бізе-Щедріна, в основу якого покладено класичний сюжет опери про пристрасну циганку Кармен та ошуканого солдата Хосе, який не витримав ревнощів. Поч. о 18:00.

Львівський академічний театр ім. Леся Курбаса – "Небезпечні зв'язки" Крістофера Гемптона. Режисер-постановник – американський театральний продюсер та режисер Ніл Флекмен, який здійснив понад 45 постановок у світі: у США, Боснії, Туреччині, Сербії, тощо. Співпрацював з українськими театрами в Києві, Одесі та Львові. У театрі ім. Леся Курбаса це його друга постановка – 2016-го поставив тут виставу "Раптом минулого літа" за Теннессі Вільямсом. Поч. о 19:00.

Національний музей у Львові ім. А. Шептицького – кураторська екскурсія Оксани Шпакович виставкою "Мирон Кипріян. Життя, проведене в театрі", присвяченою 90-річчю народного художника України, лауреата Національної премії імені Т. Шевченка та лауреата премії ім. Клеха, головного художника театру ім. М. Заньковецької. Хто ще не встиг оглянути виставку, поспішіть, бо ця кураторська екскурсія вже заключна. Поч. о 17:00.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал