У Франківську до Всесвітнього дня тверезості відбувся "Веселий забіг"

Забіг, як заклик до життя без алкоголю.

Сьогодні на міському озері в Івано-Франківську відбувся "Веселий забіг", присвячений Всесвітньому дню тверезості. Організатор – Університет Короля Данила – вирішив ще раз наголосити землякам, що веселий настрій можна отримувати не від алкоголю, а від фізичних навантажень, спілкування з друзями, успіхів у навчанні та роботі, інформує "Еспресо.Захід" з посиланням на сторінку університету в соціальних мережах.

Оскільки забіг мав бути веселим, то чимало бігунів (а в забігу взяли участь понад 50 учасників)  поприходили у смішних костюмах. Перемогу за найоригінальніший образ здобула компанія з трьох людей, що бігли в піжамах. Визначили також переможців в інших категоріях. Зокрема, найшвидшим бігуном назвали Миколу Семенюка , наймолодшим – Гліба Камінського ( 4 роки), найстаршим – Губського Дмитра ( 1976 року народження). Усі переможці отримали грамоти Університету Короля Данила, а також грошову винагороду у розмірі 1000 гривень.

До речі, за  даними медичної статистики. в Івано-Франківській області щороку кількість пацієнтів, залежних від алкоголю, зростає на 3-5 відсотків.

 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал