Кабмін анонсував повернення телеуроків для школярів

Трансляції уроків на телебаченні передовсім допоможуть здобувати знання дітям у сільській місцевості, які навчатимуться дистанційно

Про це інформує пресслужба уряду, передає "Еспресо.Захід".

Сьогодні вранці у програмі "Сніданок з 1+1" прем’єр-міністр Денис Шмигаль нагадав про рішення уряду, згідно з яким у "червоних" зонах навчання у школах відбуватиметься дистанційно. Й анонсував повернення телеуроків, які запровадили навесні під час карантину, щоб допомогти школярам опановувати програму навіть за відсутності інтернету та ґаджетів.

За словами Шмигаля, такі уроки особливо мають допомогти дітям у сільській місцевості в разі дистанційного навчання: "Ми сьогодні займаємося тим, щоб провести високошвидкісний інтернет. Практично в кожному селі школа інтернетом забезпечена. Що стосується інтернету в сільській місцевості загалом, тут не можна сказати, що в нас тотально покрита територія України. Дійсно можуть бути проблеми. Для цього будуть здійснюватися телевізійні уроки – щоб діти могли через телеканали отримати всю інформацію і пройти дистанційно навчання", – наголосив Шмигаль.