Львівські шахісти відвідають онлайн-тренінг від екс-чемпіона світу Гаррі Каспарова

Команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського виборола цей тренінг на Всесвітньому університетському кубку шахового фонду Каспарова.

Про це йдеться на сайті університету, передає "Еспресо.Захід". 

Команда Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського перемогла на Всесвітньому університетському кубку шахового фонду Каспарова. Спеціальним призом турніру став онлайн-тренінг від одного з найвидатніших шахістів за всю історію розвитку найдревнішої гри людства, 13-го чемпіона світу Гаррі Каспарова. 

"Відзначимо, що серед 125-ти студентських команд, учасників Всесвітнього університетського кубка шахового фонду Каспарова, спеціальний приз турніру вибороли тільки два університети – Техаський університет долини Ріо-Грандеі Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського", - додають в університеті. 

Читайте також: Моє життя – це шахи: чемпіонка Наталія Букса про мистецтво ставити мат

Також зазначають, що рівень суперників львівських шахістів був надзвичайно сильний, адже середній рейтинг команди дорівнював ТОП-50 світового рейтингу Міжнародної федерації шахів (FIDE). 

Гравці зі Львова вибороли перемогу з рейтингом до 2200 балів. Участь у турнірі брали: Володимир Медведик, Василь Медведик, Любомир Волошинський та Віталій Дзюрак. Тренували їх доцент кафедри стрільби та технічних видів спорту, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Ігор Янків та старший викладач кафедр стрільби і технічних видів спорту та олімпійської освіти, кандидат наук з фізичного виховання і спорту Антон Литвинець.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.