Маруся Звіробій зняла свою кандидатуру на користь Кошулинського

Кандидатка від партії "Європейська Солідарність" у 87-му окрузі Маруся Звіробій-Біленька знімає свою кандидатуру на користь кандидата від ВО "Свобода" депутата Львівської міської ради Руслана Кошулинського.

Про це повідомляє пресслужба "ЄС", інформує "Еспресо.Захід".

"Розуміючи, що своїм взаємопоборюванням можемо відкрити дорогу представникам олігархів до Верховної Ради, я прийняла рішення підтримати представника патріотичних сил Руслана Кошулинського і нагадати всім політикам, що Україна понад все – це інструкція до виконання, а не просто гасло", – наголошує Маруся Звіробій.

Вона зауважила, що історія поразок України – це щоразу історія неспроможності об’єднатися.

"А солідарність – це про здатність об’єднуватися і перемагати разом. "Європейська Солідарнсіть" завжди закликала до об’єднання і демонструє власним прикладом, що державні інтереси – вище партійних і особистих", – додала Маруся Звіробій.

Вона зазначила, що "Європейська Солідарність" провела відповідні перемовини з ВО "Свобода", і політичні сили дійшли порозуміння, що заради України має початися процес об’єднання українських патріотичних сил не на словах, а на ділі, зважаючи на серйозні виклики, перед якими опинилася країна.

"Не пропустити до Ради представників олігарха Коломойського та зеленої влади – є одним з наших спільних завдань", – наголошує кандидатка від "ЄС".

Представники ВО "Свободи" привітали заяву "Європейської Солідарності" та її кандидатки.

"Це рішення є демонстрацією нашої спільної позиції про початок об’єднавчого процесу проукраїнських патріотичних сил, зокрема "ЄС" та "Свободи", перед загрозою проросійського та олігархічного реваншу. "Європейська Солідарність", як найбільш рейтингова на сьогоднішній день опозиційна політична сила країни, показала приклад того, що проукраїнська позиція є вищою від вузькопартійних інтересів, і здатна забезпечити спільну перемогу як на 87 окрузі, так і в майбутньому", – йдеться у заяві ВО "Свобода".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.