Якими цьогоріч будуть Шевченківські дні у Львові

Міська рада підготувала заходи для дошкільнят та учнів.

Про це повідомляє Львівська міська рада, передає "Еспресо.Захід".

Управління освіти ЛМР підготувало для дошкільнят та школярів ряд заходів з нагоди вшанування пам’яті Тараса Григоровича Шевченка у 2021 році, які мають на меті більше пізнати поета.

З 3 по 17 березня проведуть конкурс мультиплікаційних фільмів за віршами Тараса Шевченка. Дітей запрошують створювати мультики (до 10 хвилин) за мотивами улюблених творів Кобзаря. Готовий ролик слід завантажити на Googlе-диск та надіслати посилання на електронну адресу cprpp-lviv@ukr.net  із зазначенням назви конкурсу. Також до роботи потрібно додати дані про автора чи групу авторів (прізвище, ім'я учасників), клас, заклад. Вказати, хто яку функцію виконував у створенні конкурсної роботи, назву використаного вірша.

Для учнів, до 11 березня, триває конкурс створення інфографіки "Матриця життя Шевченка". Пропонують зробити інфографіки, які розповідатимуть про життєві епізоди поета. Вимоги до інфографіки: формат А-3, виконання як вручну, так і засобами комп'ютерних технологій. На звороті потрібно вказати дані про автора: прізвище, ім'я учасника, клас, ЗЗСО, назву конкурсу. Подати конкурсну роботу потрібно в Центр професійного розвитку педагогічних працівників Львова за адресою пл. Данила Галицького, 4 (каб. 409).

Також управління освіти Львова подало до закладів освіти перелік запропонованих заходів, які відбуватимуться із 9 по 12 березня:

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш  Telegram-канал.