Львівські гімнастки серед лідерів на Кубку України

Сьогодні, 4 березня, в Дніпрі завершився Кубок України з художньої гімнастики. Представниці від Львівщини вибороли на змаганні сім медалей.

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області, передає "Еспресо.Захід". 

Кубок України з художньої гімнастики є першим етапом відбору на Олімпійські ігри в Пекіні для українських грацій. Представниці львівської школи художньої гімнастики вибороли на змаганні сім медалей. 

Зокрема, третьою у багатоборстві за програмою майстрів спорту України в індивідуальній першості стала Христина Погранична, вона також виграла "срібло" у вправах з обручем і стрічкою та "бронзу" у вправі з булавами.

"Перемогу у багатоборстві та у фіналах з 5 м'ячами і 3 обручами/2 парами булав за програмою майстрів спорту України (сеньйорки) в груповій першості здобула національна збірна команда України з трьома уродженками Львова у складі - Анастасією Возняк, Марією Височанською і Маріолою Боднарчук", - повідомляє відділення НОК України у Львівській області. 

Каріна Сидорак виборола перше місце у багатоборстві за програмою кандидатів у майстри спорту України, тоді як друге місце виборола Сніжана Ощіпко.

"Каріна Сидорак також здобула перемогу в багатоборстві, у фіналах з 5 м'ячами і 5 стрічками за програмою кандидатів у майстри спорту України (юніорки) в груповій першості у складі національної збірної команди України", - додають в повідомленні. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.