У Львові на будівництві перекинувся кран: постраждав чоловік (оновлено)

Внаслідок падіння будівельного крану на вул. Личаківській постраждав 70-річний львів'янин.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, нещасний випадок трапився сьогодні близько 10:40, передає "Еспресо.Захід".      

"На вул. Личаківській (Личаківський район), на території однієї із компаній, внаслідок падіння будівельного крану під час будівельних робіт травмувався працівник крану, 1950 року народження, мешканець міста Львова", – йдеться у повідомленні.

У чоловіка – черепно-мозкова травма, травма живота та перелом ноги. Його госпіталізували у 8-му міську клінічну лікарню.

Наразі з'ясовують усі обставини події.

За повідомленням депутата ЛМР Ігоря Зінкевича, інцидент трапився на території компанії "Ензим".

Як згодом додали у компанії "Ензим", постраждалий чоловік – кранівник, якого заблокувало у кабіні. У лікарні його оглянули та діагностували лише забій ноги.

"За попередніми оцінками, інцидент стався через погодні умови: у зв’язку із таненням снігу та підтопленням, ґрунт став м’яким та не витримав навантаження крана", – зазначили на підприємстві.

Там також нагадали, що на вул. Личаківській на замовлення "Компанії Ензим" триває зведення комплексу виробничо-складських приміщень, які в майбутньому будуть використовуватись для виготовлення нових продуктів.

Читайте також: На Львівщині судитимуть водія маршрутки, який на смерть збив школярку

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал