ФК "Львів" поступився лідеру чемпіонату України

Київське "Динамо" зуміло перемогти на виїзді з рахунком 1:4.

Про це повідомляє "UaФутбол", інформує "Еспресо.Захід".

Перший м'яч кияни забили вже на 53 секунді: Циганков пробив по воротах з середньої відстані, воротар дуже невдало зіграв, не втримавши м'яч у руках, а Бєсєдін навпаки на відмінно виконав роботу форварда і заштовхав м'яч у рамку.

Надалі "Динамівці" контролювали м'яч і територію. Львів'янам потрібно віддати належне за старання і спроби якось добратись до воріт Бущана. Хоч щось у них почало виходити лише з середини другого тайму. Правда, на той момент рахунок був уже 3:0.

Другий гол динамівці забили з сумнівного пенальті, яке було призначене за фол на Буяльському. Його вдало реалізував Циганков і вийшов у лідери бомбардирських перегонів.

Третій гол "Динамо" забило вже на початку другого тайму: Забарний, виграв верхову боротьбу під час чергового кутового, пробив під лінію, Костик парирував, а Кендзьора з кількох метрів добив м'яч у сітку.

Після цього здалося, що Київ поступово став втрачати інтерес до гри і контроль над ситуацією. "Львів" цей момент відчув, забивши свій гол, на який хоча б за старання однозначно награв: Нич відкрився під розрізну передачу в середині штрафного і переграв у ближньому бою воротаря.

"Львів" на емоціях продовжував йти вперед, але створити чогось особливого кияни їм не дозволили. А під кінець гри ще й забили – дебютним голом за свою команду відзначився Лєднєв, який заштовхав м'яч у ворота після відскоку від воротаря "Львова".

За результатом матчу команди розмістились на протилежних полюсах турнірної таблиці – "Динамо", після поразки "Шахтаря", закріпило лідерство та свою перевагу над гірниками у чотири очки. А ФК "Львів" скотився на останню позицію, пропустивши вперед "Рух" і "Минай".

ФК Львів - Динамо 1:4

Голи: Назарій Нич 69 - Артем Бєсєдін 1, Віктор Циганков 36 (пен.), Томаш Кендзьора 53, Богдан Лєднєв 90

ФК Львів: Орест Костик, Олексій Довгий (Дмитро Семенів 72), Шина, Іван Брікнер, Алваро Тавареш (Юрій Захарків 59), Назарій Нич, Енес Махмутович, Володимир Якимець, Максим Грисьо (Артур Ременяк 82), Рафаель Сабіно (Фран Чірьяк 46), Маруан Міхобі (Олександр Романчук 46)

Динамо: Георгій Бущан, Сергій Сидорчук (Володимир Шепелєв 62), Микола Шапаренко, Віктор Циганков (Богдан Лєднєв 80), Олександр Караваєв (Сідклей 88), Жерсон Родрігес (Карлос Де Пена 62), Ілля Забарний, Віталій Буяльський, Олександр Сирота, Артем Бєсєдін (Владислав Супряга 62), Томаш Кендзьора.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.