Яніна Соколова запрошує львів'ян стати донорами крові або волосся

Для участі необхідно зареєструватися. Подію проведуть у !FESTrepublic на Старознесенській.

Про це повідомляють проєкти  "Я, Ніна", "Tarilka.org" та "Hair for Share", передає "Еспресо.Захід".

2 березня, у перший вівторок весни, команда проєкту "Я, Ніна", Фундація "Варто жити", "ДонорUA" та соціальна ініціатива "Hair for Share" після річної перерви вп'яте запрошують львів’ян долучитися до "Red Brunch" і стати донорами крові або волосся.

П'ятий Red Brunch проведуть в колаборації з Центром Громадського Здоров’я у !FESTrepublic, за підтримки "Tarilka.org". До події приєднався онлайн-сервіс таксі "Uklon", який безплатно довезе донорів до місця проведення заходу та назад.

Охочі долучитися до здачі крові повинні пройти попередню онлайн-консультацію від "ДонорUA". Організатори обіцяють частування від !FESTrepublic, дружню атмосферу та участь в лотереях.

Зареєструватися можна за покликанням.

Для донорів волосся облаштують мобільну перукарню. Людина з довжиною волосся більше ніж 35 см може пожертвувати його на виготовлення перуки для дитини, яка її потребує. Також можна принести раніше зрізане власне волосся довжиною більше ніж 35 см, якщо ви обрізали його не більше 5 років тому. Волосся може бути сивим або пофарбованим. Не приймають лише після хімічної завивки. Зареєструватися можна за покликанням.

Організатори зазначають, що за результатами попередніх таких зустрічей 230 людей стали донорами крові, а 36 – віддали своє волосся на виготовлення перук для дітей, що втратили власне волосся внаслідок хімієтерапії.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал