Львівська освітня фундація кличе церковні громади брати участь у конкурсі грантів

Грант передбачає фінансування проєкту у розмірі до 25 тис. грн та менторство у процесі реалізації. Географічно проєкт охоплює всю територію України, крім тимчасово окупованих територій.

Про це повідомляє "Львівська освітня фундація", передає "Еспресо.Захід".

У "Львівській освітній фундації" розпочали набір заявок на конкурс мінігрантів "Активна церква в громаді". Це можливість здобути нові знання та фінансування на власну ідею для парафіяльних команд: розпочати навчальний курс для підлітків, започаткувати благодійну пральню чи створити серію майстер-класів з лідерства у своїй громаді. Грант дає право на участь у трьох навчальних онлайн-модулях про те, як створювати та керувати соціальними проєктами, комунікувати про соціальні проєкти церкви. Також гарантує фінансування проєкту у розмірі до 25 тис. грн та менторство в процесі реалізації. Географічно проєкт охоплює всю територію України, крім тимчасово окупованих територій.

Вимоги до проєктів:

Читайте також: Людей змінюють люди: розповідь про "Доброго сусіда" у Львові, який рятує сім’ї.

Для участі потрібно заповнити аплікаційну форму проєкту та надіслати на пошту volunteerproject.lef@gmail.com до 21 березня 2021 року включно з темою листа "На конкурс АЦГ".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал