Національний музей організував серію "халявних" екскурсій

Такий зачин торкнеться усіх його художньо-меморіальних музеїв.

Післязавтра – 21 лютого – Національний музей у Львові ім. Андрея Шептицького у кожному зі своїх художньо-меморіальних музеїв (а це музеї Івана Труша, Олени Кульчицької, Олекси Новаківського та Леопольда Левицького) за умови придбаного вхідного квитка проведе безкоштовні кураторські екскурсії, інформує "Еспресо.Захід".

Йдеться про те, щоби через небанальні та життєві історії познайомити усіх бажаючих з персоналіями та творчістю цих видатних митців, наблизити їхні особистості до сучасника. Як наголосили в музеї, графік екскурсій склали так, щоби зацікавлена  людина могла відвідати дві екскурсії в один день. А готували розповіді фахівці своєї справи і завідувачки цих художньо-меморіальних музеїв: про Івана Труша – Роксоляна Козак, про Олену Кульчицьку – Люба Кость, про Олексу Новаківського – Ірина Різун, про Леопольда Левицького – Оксана Жмурко. 

Варте уваги, що стартує серія кураторських екскурсій  з музею Івана Труша (11:00 - 12:00), продовжиться у  музеї Олени Кульчицької (13:00-14:00) та Олекси Новаківського (14:00-15:00) і завершиться  у музеї Леопольда Левицького (15:00-16:00).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал