"Еспресо.Захід" рекомендує. Культурна програма на 19 лютого

Опера, концерт та виставка. Культурна програма у Львові на 19 лютого.

Львівський оперний театр – опера "Аїда". Одна із кращих та найграндіозніших опер в історії музики і творчості славетного Джузеппе Верді. Колоритна музика опери, яскраві декорації та костюми переносять слухачів у стародавній Єгипет і часи правління фараонів. У ті давні часи із невимовною гостротою розгортається любовний трикутник і драма почуттів, що засліплюють і руйнують життя. "Аїда" – це пристрасний гімн коханню, вірності та любові до Батьківщини, що робить її сюжет актуальним у всі віки. Початок о 18:00.

Львівська національна філармонія ім. М.Скорика – Концерт "Косенко. Етюди у формі старовинних танців". 11 етюдів у формі старовинних танців Віктора Косенка вважаються найбільшим фортепіанним циклом в українській академічній музиці. Кожен "танець" композитор присвятив близьким людям і називав ці свої твори "сімейним альбомом". Будучи чудовим піаністом, Віктор Косенко часто виступав з цими творами перед публікою. Початок о 19:00.

"PM Gallery" виставка живопису та графіки "R3", що об'єднала  в одне ціле мистецьку сім'ю – Сергія, Ніну та Катерину Резніченків. Однак бачимо не схожих між собою творців, а цілковито різні творчі індивідуальності, три "планети, кожна з яких має свою індивідуальну орбіту і гравітацію".  

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.