Віктор Винник придумав новий гімн для закоханих

Виставлена день тому на ютуб-канал пісня "І навіть коли" готується здолати "Kiss на біс".

До дня святого Валентина драйвові музиканти – Віктор Винник і МЕРІ - уже традиційно презентують шанувальникам свої найромантичніші пісні. Цей рік не став винятком, тим паче, що завтра – 14 лютого – у центрі ім. Довженка улюбленці львів'ян дадуть аж два концерти з найкращих своїх пісень, куди увійдуть композиції з усіх альбомів (зокрема останнього "Снайпери-амури") та недавній хіт "Чорні очі", з посиланням на пресслужбу музикантів інформує "Еспресо.Захід".

Фігурує на почесному місці і пісня "І навіть коли", яка увійшла до минулорічного альбому "Снайпери-Амури". Спродюсована  у класичній манері і стилістиці МЕРІ (тобто жодної електроніки, а тільки живі інструменти), ця пісня претендує конкурувати зі своєрідним гімном святкування Дня Валентина з доробку Віктора Винника і МЕРІ  "Kiss на біс".

"Текст цієї композиції промовляє  сам за себе, - говорить фронтмен МЕРІ Віктор Винник. - "Можливо, хтось тебе полюбить краще, можливо, хтось тобі прихилить небо, але ніколи і ніхто, і нізащо не буде так дивитися на тебе, як я…".

День тому музиканти виставили цю пісню на ютуб-каналі, і вже, окрім тисяч переглядів, отримали ще й кілька десятків відгуків, серед яких є і про те, що вже за кілька днів - 17 лютого -  Віктор Винник і МЕРІ тішитимуть живим виступом шанувальників у Києві.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.