Голова ЛОДА запросив Іллю Киву до Львова на "гарячий прийом"

Народний депутат від ОПЗЖ Ілля Кива назвав молодиків, які облили фарбою пам'ятник Бандері у Львові героями та пообіцяв допомогти їм владнати проблеми з поліцією. На це голова Львівської ОДА Максим Козицький запропонував депутату особисто приїхати до Львова.

Про це Максим Козицький написав на своїй сторінці у facebook, передає "Еспресо.Захід". 

Зазначимо, нещодавно депутат від ОПЗЖ Ілля Кива у соціальній мережі Facebook опублікував відео, де назвав чоловіків,  які облили фарбою пам'ятник Бандері у Львові героями та попросив допомогти йому зв'язатись із ними, щоб надати допомогу, адже молодиків затримала поліція. 

"Давайте будемо захищати героїв, які не побоялися висловити свою позицію щодо фашистських пособників", – заявив народний депутат.

Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький відреагував на це відео та запросив Іллю Киву на "теплий та гарячий прийом". 

"Депутат від ОПЗЖ Ілля Кива шукає контакти осіб, які облили фарбою пам'ятник Степану Бандері у Львові. Хоче їм юридично допомогти та називає їх героями. Я маю іншу пропозицію до нардепа - особисто приїхати до Львова, щоб трохи більше дізнатися про постать провідника ОУН. Обіцяємо теплий та гарячий прийом! Проявіть справжню мужність не лише на телебаченні та у своїх відосиках, пане Киво!", - йдеться в дописі чиновника. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.