На Львівщині та у Львові продовжують боротися зі снігом. Чиновники кажуть, що є успіхи

На території Львівської області та міста Львова продовжує працювати снігоочисна техніка.

Як інформують у департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА, сьогодні вночі, 10 лютого, для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу залучили 206 одиниць техніки, передає "Еспресо.Захід".

Було використано 1541,4 тонн піщано-соляної суміші для механізованої та ручної підсипки.
 
"Служба автомобільних доріг у Львівській області залучила 148 одиниць техніки та використала 1175,6 тонн піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 58 технічних засобів та використав 365.8 тонн ППС", - ідеться у повідомленні.
 
Читайте також: Гори снігу. Куди звозять львівський сніг?
 
Як повідомляють у Львівській міській раді, станом на ранок 10 лютого по місту працювало 97 одиниць снігоприбиральної техніки, ще 2 машини були на чергуванні, передає "Еспресо.Захід".
Зазначено, що для посипання вулиць використано 465 м куб піскосуміші та 4 тонн реагентів і солі.
 
"Ситуація з прибирання міста є кращою. Магістралі розчищені добре, транспорт їздить нормально, сніг вивозили цілу ніч в Галицькому районі. Внутрішньоквартальні дороги почищені не дуже добре, але вже значно краще, ніж було, тому продовжуємо їх прочищати. Також чистимо зупинки, переходи, тротуари, люди працюють. Значно більше є двірників, техніка цілу ніч працювала, зараз теж працюють трактори і люди", - прокоментувала заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.
 
Також Ірина Маруняк зауважила, що зараз завдання для районів — максимально очистити внутрішньоквартальні дороги, і вивезти сніг з тих вулиць, де вузькі тротуари. 
Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.