Правоохоронці встановили особу вбивці безхатька

Тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті виявили в закинутій будівлі у Львові.

7 лютого близько 18:00 до поліції надійшло повідомлення, що в закинутій будівлі на вулиці Замковій у Львові виявлено чоловіка без ознак життя та зі слідами насильницької смерті.

Про це повідомила Поліція Львівської області, передає "Еспресо.Захід".

Слідчо-оперативна група та криміналісти Львівського районного управління поліції, а також кінологи, оперативники карного розшуку та співробітники інших служб поліції Львівщини виїхали за вказаною адресою. Експерти, які прибули на місце події, встановили, що смерть чоловіка могла настати внаслідок поранень у ділянку шиї.

Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 38-річний мешканець Львова, який не мав постійного місця проживання.

Згодом оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції спільно зі своїми колегами – оперативниками Управління карного розшуку поліції Львівщини встановили особу убивці - раніше судимого 38-річного чоловіка, мешканця Львова. Він під час конфлікту завдав жертві кількох ударів ножицями в шию.

Сьогодні, 9 лютого, слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили зловмиснику про підозру в скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал