На Львівщині внаслідок вибуху у власному будинку загинув 51-річний чоловік

Декілька років тому від чадного газу в тому ж будинку загинула його дружина.

Сьогодні, 7 лютого, у селі Берездівці неподалік Нового Роздолу під час масштабної пожежі у власному будинку, де тривав ремонт, загинув чоловік.

За інформацією видання "Вісник Розділля", господар будинку 51-річний Михайло Комарницький загинув унаслідок вибуху, коли заходив у будинок.

Фото: www.facebook.com/visrozdil

Як повідомляє пресслужба ДСНС у Львівській області, пожежа в с. Берездівці (Новороздільська МТГ) Стрийського району виникла в цегляному гаражі, критому металочерепицею, розміром 10х8 м.

До рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у селі Берездівці. Горів будинок площею понад 100 кв. м. Очевидці розповіли, що чули потужний вибух, ймовірно, вибухнув котел Рятувальники, які прибули на місце, гасили вогонь упродовж чотирьох годин і згодом констатували, що причина не в газовому котлі, оскільки він цілий.

За даними вогнеборців, вогонь знищив дах гаражу на площі 80 м кв. та старі речі домашнього вжитку на площі 100 м кв., пошкоджено дах житлового будинку на площі 100 м кв., критому металочерепицею, розміром 10х12 м. Врятовано житловий будинок.

До ліквідації пожежі залучили 15 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

"Жахлива трагедія спокійного недільного дня у Берездівцях. Господаря, котрий увійшов у свій будинок (де частково проводив ремонт), зустрів потужний вибух... 51-річний Михайло Комарницький, на превеликий жаль, загинув. У будинку, де кілька років тому загинула від чадного газу його дружина. Вічна пам’ять загиблому і щирі співчуття родині..." - йдеться в повідомленні на фейсбук-сторінці "Вісника Розділля".

Працівники аварійної служби АТ "Львівгаз", яких викликали на місце інциденту, тимчасово перекрили газ у селі. І будуть з’ясовувати причини вибуху.

Староста Берездівець Дмитро Сапига повідомив, що становм на 15:00 пожежники продовжували працювати (пожежні бригади з Нового Роздолу, Ходорова, Жидачева).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.