Львівські борчині здобули на чемпіонаті України 11 медалей

Львівські борчині завоювали 11 медалей: 2 золоті, 3 срібні і 6 бронзових.

Про це повідомляє відділення НОК України у Львівській області, передає "Еспресо.Захід". 

Сьогодні, 31 січня, в Києві відбувався чемпіонат України 2021 року з вільної боротьби серед жінок - відбірковий до чемпіонату Європи та ліцензійних турнірів на Олімпійські ігри в Токіо.

Золоті медалі:

Першою чемпіонкою України 2021 року стала львів'янка Оксана Лівач (до 50 кг), яка перемогла всіх трьох своїх суперниць - рівнянку Тетяну Заяц, львів'янку Богдану Ящук і у фіналі Тетяну Профатілову з Донеччини.

Друге "золото" для Львівщини здобула Христина-Зоряна Демко. Вона у суто львівському фіналі вагової категорії до 55 кг з рахунком 8:3 виграла в Олександри Хоменець.

Срібні медалі:

У Хоменець - срібна медаль. Також срібну медаль здобула Тетяна Кіт, яка програла фінальну сутичку у ваговій категорії до 57 кг Аліні Грушиній з Київщини, і Алла Черкасова (до 68 кг). Чемпіонка світу 2018 року вела 5:2 у фінальній сутичці з представницею Донеччини Аліною Бережною, але в середині другого періоду програла на туше.

Бронзові медалі завоювали:

Богдана Ящук (до 50 кг), Марія Мартинчук (до 53 кг), Софія Боднар (до 59 кг), Юлія Ткач (до 62 кг), Манола Скобельська (до 65 кг) і Оксана Чудик (до 68 кг).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.