Ігор Закус презентував новий проект "Співанки" (відео)

Уродженець Львівщини Ігор Закус презентував етноджазовий проект "Співанки" - це студійний запис стародавніх українських народних пісень

Реалізація проекту "Співанки" за допомогою сучасних звуків, стилів та музичних прийомів по новому розкриває красу та особливість української народної пісні, робить її цікавішою та актуальною для молодого покоління, надає нового життя та дозволяє достойно представити за межами України.

Особлива, надзвичайно красива мелодика, гуцульський лад українських народних пісень оформлені в сучасних ритмах та гармоніях, забарвлені багатою звуковою палітрою симфонічного оркестру, виконані зірковими українськими та європейськими виконавцями.

Зазначають, що "Співанки" є результатом діяльності проекту "Jazz Kolo". Його започаткував Ігор Закус для підтримки української імпровізаційної музики, яка об‘єднує навколо себе кращих українських та закордонних музикантів.

Довідка. Ігор Закус - український бас-гітарист, музикант, композитор, викладач, Заслужений артист України. Народився і виріс в місті Червонограді, Львівської області.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.