У Львові почали реорганізацію відділів поліції

Вона відбувається у рамках адміністративної реформи та поки торкнулась лише Личаківського та Галицького райвідділків.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Національна поліція у Львівській області, інформує "Еспресо.Захід".

"На виконання Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні» та розпорядження Кабінету Міністрів України від 12 червня 2020 №718-р "Про визначення адміністративних центрів та затвердження територій територіальних громад Львівської області", а також відповідно до організаційно-штатних змін Головного управління Національної поліції у Львівській області, реорганізовано відділи поліції у місті Львові.

Зокрема, Личаківський та Галицький відділи поліції об’єднані у Львівське районне управління поліції. Також вони змінили адресу розташування та контактні номери телефонів", - йдеться у повідомленні.

Громадян, які проживають у Личаківському та Галицькому районах міста Львова, з питань особистого прийому, подачі заяв та звернень до поліції можуть звертатися за адресою: Львів, вул. Романчука, 18. Контактні номери телефонів: (032)-276-24-00, 096-755-18-09, 063-147-84-59 або 102.

Як зазначила у коментарі для "Еспресо.Захід" речниця обласного управління нацполіції Світлана Добровольська, це лише початок процесу реорганізації. Докладніше про нього правоохоронці зможуть повідомити згодом. А наразі це оголошення, розміщене для того, щоби поінформувати громадян про координати їхнього районного відділення.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.