Депутатка зі Львівщини стала другою у рейтингу рагулих року

Ірина Верещук поступилася Сніжані Єгоровій.

Рагулихою 2020 року в Україні стала телеведуча Сніжана Єгорова. Почесне друге місце - за депутаткою зі Львівщини Іриною Верещук. Про це повідомляє проєкт "Рагу.лі", передає "Еспресо.Захід".

"Ми проводили голосування за "Рагуля року" і "Рагулиху року". Рагулиха року - це Сніжана Єгорова. У Facebook вона набрала 749 голосів. Ірина Верещук (народна депутатка від "Слуга народу") - на 2-му місці - 405. В Instagram за Сніжану теж відсотково проголосували найбільше людей, у Telegram - 65 відсотків. 13 відсотків - за Лукаш (колишня "регіоналка", міністерка юстиції в уряді Азарова). І у Twitter 274 людини проголосували за Сніжану і вдвічі менше за Лукаш", - повідомила авторка проєкту "Рагу.лі" Тетяна Микитенко.

Торік у серпні Єгорова назвала людей, які готові віддати життя за свою країну, "cелюками й рагулями".

А ось рагулем року став музикант і продюсер Потап. "Наш переможець "Рагуля року", вітаємо і бажаємо йому великих творчих успіхів, щоб наступного року він теж зміг претендувати на головну перемогу", - сказала журналістка.

Торік артист збирався співпрацювати з російською телеведучою, прихильницею окупації Криму й фанаткою президента країни-агресора Путіна Ольгою Бузовою.

"У Потапа була велика "змагальна боротьба" з Медведчуком. Якщо брати голосування в Instagram і Twitter - переміг Потап, а в Telegram і Facebook - переміг Медведчук. Медведчук теж отримує премію року, як ворог України. Треба розділяти: Потап - рагуль року, Єгорова - рагулиха, а Медведчук просто ворог України", - сказала Микитенко.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал