Авіакомпанія SkyUp анонсує набір нових екіпажів у Львові

Український лоукостер відкриває вакансії командирів повітряних суден, других пілотів і бортпровідників.

Про це йдеться у пресрелізі авіакомпанії, інформує "Еспресо.Захід".

В перевізника зазначають, що, не дивлячись на усі труднощі, вони прагнуть розвиватися та залучати до команди кращих фахівців. Йдеться про членів екіпажів повітряних суден: командирів, других пілотів та бортпровідників.

"Ми неодноразово озвучували довгострокові плани збільшення флоту, а отже й потребуємо нових спеціалістів. Звичайно, що в сучасних умовах цей процес буде тривалим, але ми готуємось заздалегідь: 2021 рік починаємо з підбору талантів, щоб бути готовими до відновлення повноцінної роботи авіакомпанії надалі", - зазначив генеральний директор SkyUp Дмитро Сероухов.

Читайте також: З надією на кінець карантину. Наступного літа SkyUp планує для Львова активний туристичний сезон

Набір персоналу проводитимуть в регіонах, де планується базування SkyUp: Києві, Харкові, Запоріжжі та Львові.

Відзначимо, що перед початком коронакризи у флоті авіакомпанії було 11 літаків. Цього року у планах перевізника збільшення їх кількість до 14.

Нагадаємо, перевізник розпочав виконання регулярних рейсів в аеропорт "Львів" в жовтні 2019 року. Тоді ж вони відкрили першу на нашому летовищі базу, розмістивши свій літак. Взимку цього ж року авіакомпанія провела вперше у Львові два набори охочих стати бортпровідниками. Восени 2020 року відбулося розширення бази – з 1 жовтня частина екіпажів проживала та здійснювала ротацію у Львові, йшлося про 6 пілотів та 13 бортпровідників.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.