Триває голосування за нову емблему футбольного клубу "Львів"

Настав час другого етапу, де кожен з уболівальників отримає можливість проголосувати за той варіант, який найбільш до вподоби.

Про це повідомляє пресслужба клубу, інформує “Еспресо.Захід”.

"Протягом першого етапу конкурсу ми отримували варіанти логотипів, які розробляли Ви, шановні вболівальники. Дякуємо за таку несамовиту активність та зацікавлення клубним життям "Львова". Ми отримали близько трьох сотень різноманітних візуалізацій, що не може не тішити. Тепер настав час обирати Вам. Ми виокремили найкращі, на нашу думку, зразки із запропонованих", - йдеться у повідомленні клубу.

Тепер стартує другий етап конкурсу, за підсумками якого буде визначено трьох найкращих представників. Голосувати можна за цим посиланням. Все, що необхідно – електронна адреса та галочка навпроти вподобаного варіанту. Голосування триватиме до 31 січня включно.

Як повідомлялось раніше, нова емблема повинна бути модерною та потурати новим віянням. Лого повинне яскраво презентувати сучасну історію клубу та його амбіції. В основі має бути один із символів, який відображає наше рідне місто Львів або ж специфіку клубу. Крім того, нова емблема має бути виконана у поєднанні клубних кольорів, а саме: синій та золотий.

Конкурс складається з трьох етапів:

Переможець конкурсу отримає 5 тисяч гривень, комплект клубного екіпірування, два абонементи на домашні поєдинки львів’ян у сезоні 2021/2022, футболку з підписами футболістів команди, а також екскурсію клубною базою та відвідини одного тренування «Львова». Окрім того, пам’ятні подарунки від клубу отримають і призери конкурсу.

Варто відзначити, що нова емблема клубу набере чинності з наступного сезону 2021/2022.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.