Львівський "Рух" підписав відомого футболіста донецького "Шахтаря" та ще трьох гравців

Окрім Андрія Борячука, до складу команди увійшов ексгравець "Волині" та двоє молодих виконавців з львівських "Карпат".

Про підписання відомого нападника повідомила пресслужба "Руху", інформує "Еспресо.Захід".

24-річний Андрій Борячук є вихованцем донецького "Шахтаря" та його права досі належать "гірникам". Останній рік форвард провів за кордоном - у турецькому "Різеспорі" та угорському "Мейзокйовешті". За півроку виступів за угорський клуб в 7 матчах забив 3 голи і віддав 1 асист, причому всі результативні дії зробив в одному поєдинку.

В УПЛ гравець сумарно відіграв 64 матчі – за "Маріуполь" та "Шахтар" (21 гол). У складі гірників ставав чемпіоном України та володарем Кубка в сезоні 2016/17. За плечима Андрія Борячука понад 30 поєдинків у складі юнацьких та молодіжних збірних (12 голів) та виступи в юнацькій Лізі Чемпіонів УЄФА (21 матч, 7 голів).

За "Рух" Борячук гратиме під 45-м номером. Нападник захищатиме кольори "жовто-чорних" на правах оренди. Термін угоди - півтори роки.

"Зізнаюсь, над переходом довго не роздумував. Дуже хотів повернутись на Батьківщину. Як тільки прийшла пропозиція від "Руху", я одразу сказав "так". Я вже три дні у клубі, вже встиг зіграти спаринг. Звісно, основна робота нас чекає вже на зборах. Одразу помітно, що "Рух" - хороша амбіційна команда, яка лише робить свої перші кроки в УПЛ", - цитує слова Андрія Борячука пресслужба клубу.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал