"Галичанка" пройшла у чвертьфінал Єврокубка (відео)

Команда Віталія Андронова вдруге перемогла "Вікторію-Берестіє".

Чемпіон України "Галичанка" впевнено виграла протистояння із білоруським "Вікторія-Берестіє" та пробилась до 1/4 фіналу Європейського Кубка ЄГФ. Суботня гра суперниць довго зберігала інтригу і лише на останніх хвилинах львів`янки зуміли створити відрив у рахунку (32:26). Натомість у повторному поєдинку у неділю – він також пройшов у Львові – команда Віталія Андронова не залишила суперницям жодних шансів – 29:16. Про це повідомляє Федерація гандболу України, передає "Еспресо.Захід".      

Найбільш результативною у господарок стала лінійна Анастасія Мелекесцева – 7 голів. Надійно зіграли воротарі та захист – у кожному з таймів "Галичанка" пропустила не більше 10 м'ячів.  

За сумою двох ігор українки виграли протистояння з рахунком 61:45.

Для "Галичанки" це четверта поспіль перемога у матчах турніру. Раніше український клуб двічі взяв гору над "Куманово" з Північної Македонії.

Львів`янки вийшли  до стадії 1/4 фіналу, матчі якої заплановані на 13 лютого та 20 лютого. Склад пар визначить жеребкування. 

Європейський Кубок. 1/8 фіналу. Повторний матч 

"Галичанка" (Україна) – "Вікторія-Берестіє" (Білорусь) 29:16 (16:9)

16 січня. Львів. СК "Галичина"

"Галичанка": Салтанюк, Гладун; Дяченко,  Шипляк 2 голи, Прокоп`як 1, Маркевич 2, Головко, Василяка 1, Фурманець 1, Овчаренко 4, Майкут 2, Коновалова 2, Козак 2, Мелекесцева 7, Дмитришин 3, Поляк 2.

Головний тренер – Віталій Андронов

"Вікторія-Бєрєстіє": Бурдук, Трушина; Шинкарук 7, Сівуха 1, Суравец, Мінушова 1, Алексеюк, Бардіян 4, Беринчик 2, Пучко 1, Тризно.

Головний тренер – Василь Козар

Перша гра – 32:26

По сумі двох матчів – 61:45

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал