"Сколівські Бескиди" запрошують у зимові мандрівки

Мережа туристичних шляхів національного природного парку "Сколівські Бескиди" налічує 19 одноденних маршрутів.

Про це повідомляють на сторінці Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, передає "Еспресо.Захід".

Цьогорічна малосніжна зима сприяє можливості відвідати туристичні шляхи національного парку. Мережа туристичних шляхів парку (всього їх 19) – не є надто складною, всі вони одноденні, більша частина проходить через ліси, і тільки на полонинах відчутні різкі холодні пориви вітру. Інформація про напрямки маршрутів і їх нумерація та QR-коди розміщена на офіційному сайті нацпарку.

Читайте також: На Львівщині створили карту реєстрації для охочих піти у гори.

Наголошують, що необхідно підібрати для себе оптимальні варіанти туристичних шляхів по складності, протяжності та висоті над рівнем моря. Потрібно підготувати спеціальний одяг (термобілизну, флісову або штормову куртку і штани, може бути лижний одяг), високі черевики, дві пари рукавиць. З собою мати аптечку, термос гарячого солодкого чаю, трохи їжі (шоколад, горіхи). Також треба врахувати, що на холоді мобільні телефони розряджаються швидше. Оптимальна кількість учасників походу – 4 особи.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал