Небайдужих львів’ян закликають допомогти нагодувати бездомних

Гарячий чай і канапки безхатькам роздаватимуть від завтра - усього три дні.

Про це інформує благодійна організація Eleos-Lviv, передає "Еспресо.Захід".

Благодійна організація Eleos-Lviv, яка діє при Львівсько-Сокальській єпархії ПЦУ, закликає містян допомогти зігрітися безхатькам і приготувати для них теплі напої і їжу. З настанням холодів люди, які в силу різних причин опинилися на вулиці, потребують допомоги. Волонтери організовують для них виїзди у різні райони Львова з гарячим чаєм і канапками. 

"У Львові починає знижуватись температура повітря, обіцяють морози, тому постає проблема для бездомних людей з тим, щоб зігрітися. Так, у Львові є пункти обігріву і це добре. У найближчі декілька днів ми будемо влаштувати виїзди у різні точки міста з гарячим чаєм та канапками для потребуючих осіб. Якщо хтось має бажання, може долучитися до цієї акції. Для цього можна надіслати гроші на картку фонду або принести з собою харчі. Із собою можете брати термоси із чаєм, печиво, канапки, серветки", - розповів "Еспресо.Захід" Іван Данилів, керівник  благодійної організації Eleos-Lviv.

Також волонтерам дуже бракує термоса (термопота) хоча б на 15-20 л  Якщо у когось є зайвий, то фонду він знадобиться і дозволить обслуговувати більшу кількість людей.

Зустріч волонтерів 16 січня о 10:30 годині біля Порохової вежі.

Номер карти для допомоги: ПриватБанк 5457082221601383 (Іван Данилів)

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал