Дрогобиччиною курсує "Різдвяний автобус"

З нагоди Новорічно-Різдвяних свят у Дрогобицькій ОТГ провели акцію "Різдвяний автобус".

Колективи Народних домів міст Дрогобича та Стебника разом з Заслуженим Прикарпатським ансамблем пісні та танцю України “Верховина” завітали у села, щоб привітати мешканців з Новорічно-Різдвяними святами. Про це повідомляє пресслужба Дрогобицької міської ради, передає "Еспресо.Захід".

Ініціатором цієї акції виступив голова громади Тарас Кучма. Разом з колективами громаду вітали заступник міського голови Андрій Ковч, радник міського голови Руслан Щерба і секретар Дрогобицької міської ради Орест Каракевич.

Як зазначив заступник міського голови Андрій Ковч, в реалізації ініціативи Тараса Кучми допомогли керівник відділу освіти Петро Шев’як та директорка ліцею №3 Наталія Ластов’як, які надали автобус. Керівник народного дому Петро Кос з колективами організував чудову вітальну програму, з якою завітали у села, щоб привітати громаду з Новорічно-Різдвяними святами.

Активно до цієї акції долучилися й представники бізнесу, які посприяли з декоруванням "Різдвяного автобуса": "VDVision" (ФОП Комарницький) та магазин "Ліхтар" (ФОП Калапунь).

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал