У Львові відсьогодні перекрито частину вул. Хмельницького

Йдеться про ділянку від вул. Олійної до вул. Липинського.

Відсьогодні, 11 січня, перекрито для руху транспорту частину вул. Богдана Хмельницького – від будинку №182 до заїзду на автовокзал "Північний". Про це повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР передає "Еспресо.Захід".

Цього року роботи будуть зосереджені на ділянці від вул. Олійної до вул. Липинського, до кільця. На ділянці передбачено заміну всіх комунікацій, зокрема колекторів, заміну дорожнього одягу і зміну організації дорожнього руху.

На відремонтованій частині вул. Хмельницького встановлять три нові світлофори. Перший – на перехресті з вул. Опришківською. Другий – на перехресті з вул. Механічною. А третій встановлять перед кільцем на вул. Липинського, біля автовокзалу. Завдяки цьому повністю змінять організацію дорожнього руху на цьому перехресті, що дозволить покращити пропускну здатність на цій частині вулиці.

Про дату завершення робіт наразі не повідомляють. Об'їхати перекриту ділянку можна буде за тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

 Ремонт проводить ТзОВ "Онур" на замовлення ЛКП "Львівавтодор". Загальна вартість виконання робіт, згідно з договором-підряду, укладеним між ЛКП "Львівавтодор" та ТзОВ "Онур Конструкціон Інтернешнл" – 175,4 млн грн.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.