У Львові лікарі оголосили благодійний збір коштів для онкохворих діток

У Львові вперше за багато років відбудеться дистанційний лікарський бал на Маланку.

Про це повідомляє Українське лікарське товариство, передає "Еспресо.Захід".

Як повідомив голова Українського лікарського товариства у Львові Олег Дуда, попри карантинні заходи, традиційний благодійний збір коштів все ж відбуватиметься, хоч і дистанційно.

Лотами будуть новорічні скляні кульки з ручним розписом від художниці Романи Полетко. Зокрема, планується продати сотню новорічних прикрас. На них зображена планета у масці, як нагадування про пандемію від якої потерпає людство.

"Ми довго думали, як зберегти наші славетні лікарські традиції в умовах карантину. Напевно, це буде правильне рішення. Ми хочемо допомогти онкохворим діткам і виручені кошти від продажу ялинкових прикрас використати на придбання мультимедійної дошки для дитячого розважального простору у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі", – сказав Олег Дуда.

Читайте також: Два львівські професори віддали премію для потреб незрячих дітей

Ялинкові прикраси – кульки із ручним розписом, можна буде придбати у домівці Українського лікарського товариства у Львові за адресою: м.Львів, вул.Кармелюка, 3, або за телефоном +380 (93) 440 73 47.

Також Ви можете написати повідомлення на сторінці УЛТ на facebook.

Фото: ult.lviv.ua

Нагадаємо, що щорічний лікарський бал – це давня традиція започаткована ще у 1912 році. Як відомо, під час лікарської Маланки відбуваються благодійні аукціони, а вилучені кошти відправляють на добрі справи. Зокрема, на лікарській “Маланці-2019“, було проведено благочинний аукціон і зібрано 16 150 гривень для потреб “Будинку Воїна“. Минулого ж року лікарі зібрали понад 22 тис. грн для закупівлі сучасного мультимедійного обладнання Львівській спеціальній школі Марії Покрови І-ІІІ ст для дітей із порушенням слуху.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал