Премія і ще премія: міськрада визначилась, яку зарплату платити Садовому

Міський голова Львова також може претендувати на матеріальну допомогу

Оклад Львівського міського голови Андрія Садового становитиме 16400 гривень. Це передбачено ухвалою Львівської міської ради, прийнятою на позачерговому сесійному засіданні, передає "Еспресо.Захід".

 Андрію Садовому зберегли присвоєний 3-й ранг посадової особи місцевого самоврядування, а також надбавку за вислугу років у розмірі 25 відсотків до посадового окладу з урахуванням доплати за ранг. 

Окрім того, міський голова отримуватиме надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50 відсотків посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг посадової особи місцевого самоврядування та вислугу років. 

В ухвалі передбачене щомісячне преміювання Львівського міського голови, а також премії з нагоди державних і професійних свят, ювілейних дат у максимальному розмірі, встановленому для секретаря ради, заступників міського голови, керуючого справами виконкому в межах фонду преміювання.

Попри численні премії, Андрій Іванович зможе претендувати й на матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань і допомогу на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати згідно з чинним законодавством України.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал