Зірковий нападник погодився грати у футбол в селі

Новим гравцем закарпатського футбольного клубу "Минай" став відомий український футболіст Артем Мілевський.

Про це повідомляє сайт клубу, передає "Еспресо.Захід".

35-річний Артем Мілевський є вихованцем київського "Динамо" і свого часу грав на дуже високому рівні. Артем ставав чотириразовим чемпіоном і володарем Кубка та Суперкубка України, чемпіоном Білорусі, володарем Кубка та Суперкубка Білорусі у складі "Динамо" (Брест), був учасником Ліги чемпіонів та Кубка УЄФА (Ліги Європи), також учасником чемпіонату світу та Європи у складі національної збірної України, срібним призером молодіжного чемпіонату Європи. Свого часу Мілевський також грав у чемпіонаті Туреччини, Румунії, Хорватії, Росії та Угорщини. Останній клуб Артема – брестське "Динамо", яке він залишив після закінчення цього сезону.

У чемпіонаті України Мілевський не грав з 2013 року.

"Дуже приємно повернутися в Україну, в УПЛ. "Минай" – дуже хороша команда і я дякую за таку можливість клубу. Я передивився останні матчі "Минаю", поспілкувався з Василем Кобіним. Мені тут подобається і розраховую принести користь команді", – розповів Артем Мілевський.

Довідково. Футбольний клуб "Минай" — український футбольний клуб з однойменного села Закарпатської області, заснований 2015 року. В сезоні 2019/20 став переможцем першої ліги чемпіонату України та підвищився до Прем'єр-ліги. Домашні матчі приймає на стадіоні "Минай-Арена".

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.