"Для багатьох стало очевидним, що країна рухається до краху", – Володимир Квурт

Падіння рейтингів президента Володимира Зеленського та його партії є закономірними.

Про це в прямому ефірі програми "Головне" телеканалу "Еспресо" повідомив депутат Львівської облради від "Європейської солідарністі" Володимир Квурт.

"Те, що ми сьогодні спостерігаємо падіння рейтингів і рівня довіри, як до президента так і до партії "Слуга народу" є закономірним і багато хто задає собі питання "а чому так повільно". Тому що те, що відбувається в країні, вже для багатьох стало очевидним, що країна рухається до краху", – наголосив він.

"Як можна приймати такий бюджет після декларації, давайте говорити словами Зеленського, - де 4 тис. дол. для вчителів? Учителям навіть декларовані надбавки, які планувалися на 2021 рік, просто урізали. Як забирати з Пенсійного фонду? Як забирати з дотацій населенню? Це при тому, що декларується ріст цін на енергоносії – вже найближчим часом нам прийдуть нові платіжки. Для багатьох українських сімей це стане просто катастрофою", - зазначив депутат.  

Нагадаємо, згідно з опитувань соціологів, 65,5% населення вважає, що країна рухається у неправильному напрямку, а теперішня влада не здатна нічого змінити.

Згідно з опитуванням Центру Разумкова, "Слуги народу" втратили майже половину рейтингу

Усі попередні випуски програми "Головне" можна переглянути тут

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.