Запроси св. Миколая додому і підтримай будівництво храму: монахині започаткували благодійну акцію у Новояворівську

Запросити Миколая з ангелятами додому можна у святковий вечір 18 грудня у Новояворівську на Львівщині. Усі добровільні пожертви скерують на будівництво нового храму Різдва Івана Хрестителя УГКЦ.

Таку акцію придумали у спільноті святого Герарда з храму святих Петра і Павла у Новояворівську, яка займається глибшою катехизацією дітей, передає "Еспресо.Захід".

"Можна обрати один із двох сценаріїв свята. Варіант перший - додому приходить Святий Миколай і два ангелики, триває коротенька вистава на 5-10 хвилин, дитина розказує віршик і отримує подарунок, заздалегідь переданий Миколаєві батьками. Ще один варіант - Миколай приходить з 10 ангелами і тоді вже відбувається довша вистава, яку можна показати не тільки вдома, але й на роботі більшій кількості глядачів. Ця акція є добра, бо вона приносить корисні речі: по-перше, діти вчаться долучатися до доброчинності і будівництва храму, по-друге, є можливість організувати свято для дітей",  - розповіла "Еспресо.Захід" сестра Тереса (Данилевич) зі Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі.

Фото: facebook Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі

Миколаєм стане юнак з місцевої християнської організації "Українська молодь - Христові", а Ангелятами будуть члени спільноти святого Герарда.

Усі кошти, залучені завдяки благодійній акції, будуть скеровані на будівництво храму Різдва Івана Хрестителя у Новояворівську.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал