Викладач "Львівської політехніки"влаштував контрольну, де показували порно. Каже, що це така "методика навчання"

Студенти першого курсу Інституту комп’ютерних наук Національного університету "Львівська політехніка"проходили контрольну роботу, у якій демонструвалися порнографічні зображення.

Про це повідомляє Громадське, передає "Еспресо.Захід". 

Викладач Дмитро Зербіно, який розробив програму для тестування, стверджує, що це «релаксуючі зображення», які відповідають певній "методиці навчання".

Про інцидент Громадському розповіла випускниця "Львівської політехніки" Наталія Кіндратів. 

"Її слова підтверджують відео спілкування студентів із викладачем і проходження контрольної, які є в нашому розпорядженні. Порнографічні зображення (уточнюємо: йдеться про зображення жіночих геніталій на весь екран) показувалися в програмі, яку Дмитро Зербіно розробив для тестування студентів.", - зазначає видання. 

У розмові зі студентами викладач пояснює, чому вони могли бачити зображення порнографічного змісту в контрольній роботі. 

"Є певна методика, яка була винайдена в Японії, що людина повинна навчатися із задоволенням і ефект задоволення повинен бути присутнім у всіх позитивних діях… Якщо ви любите військову дисципліну, є різні люди, які отримують задоволення від різних речей. Якщо ви отримуєте задоволення від чогось іншого, то повинні знайти, від чого саме, щоб ви могли підібрати картинки саме для вас", - сказав викладач.

Крім цього у розмові з викладачем студенти говорять, що їм ще не виповнилося 18 років.

Зербіно зазначив, що сам він ці зображення не переглядав. А також вказав, що студенти "мають право закривати очі чи відвертатися від екрана".

За словами Наталії Кіндратів, порнографічні зображення в контрольній цього викладача показуються вже кілька років, і про це відомо студентам і викладачам кафедри. 

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.