Небайдужих просять підтримати дружину священника, яка бореться з СOVID-19

Витрати на виходжування її новонародженої доньки взяла на себе Львівська Обласна Клінічна Лікарня.

Про це йдеться на сторінці медзакладу, інформує "Еспресо.Захід".

"Сьогодні кожна небайдужа людина у молитві просить одужання та зцілення для мами 6-ти дітей і її передчасно народженої донечки. Медична спільнота, яка опікується пацієнтками, докладає максимум зусиль і вміння для порятунку їх життів", - сказано в повідомленні.

 Маленька передчасно народжена дівчинка на лікуванні перебуває у відділенні інтенсивної терапії Неонатального центру Львівської обласної клінічноі лікарні. Крихітка потребує довготривалої високоспеціалізованої допомоги, адже є глибоко незрілою. "І повірте, команда, яка тут працює, вкладає не лише весь свій професіоналізм, але й всю душу, любов та опіку. Разом з тим, матеріальну частину щодо догляду і виходжування дівчинки на себе цілковито взяла адміністрація нашої лікарні. Адже ми добре розуміємо, що родина опинилася у надскладній життєвій ситуації і потребує допомоги та небайдужості від кожного із нас. Тому, хто є щирий серцем і має змогу підтримати маму крихітки, просимо не залишатися осторонь", - пояснюють у медзакладі.

Команда ЛОКЛ обіцяє й надалі подбати про маленьку Даринку і забезпечити всім необхідним у цей складний час .

 Нагадаємо, 37-річна дружина львівського священника Петра Терлецького Катерина, яка через СOVID-19 перебуває у критичному стані, народила донечку. Через ускладнення хвороби на 27-му тижні вагітності її прокесерили. Дівчинка народилася з вагою 1 230 грамів. Обоє перебувають у важкому стані.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал