З островів далекої Мікронезії: закарпатські прикордонники затримали нелегала

Тиждень тому незаконно перетнув австрійсько-угорський кордон, а вчора, 28 листопада, попався українським прикордонникам.

Про це інформує Державна прикордонна служба України, передає "Еспресо.Захід".

31-річний чоловік намагався поза контролем перетнути кордон у залізничному вантажному пункті пропуску "Чоп (Дружба)". Іноземця зупинили у співпраці з угорськими колегами, які повідомили українським прикордонникам, що спостерігають рух невідомого у бік України.

Іноземець жодних документів з собою не мав та назвався громадянином Швеції. Чоловік розповів правоохоронцям, що, нібито, прямував до одного з островів далекої Мікронезії, де народився й звідки згодом, разом з батьками, емігрував до Швеції. За його словами, паспорт він загубив, тому й обрав такий незаконний спосіб подорожі. Проте, порушник деталі свого неймовірного плану не розповів.

Прикордонники "фантастичному" поясненню чоловіка не повірили, адже з собою чоловік ні речей ні коштів не мав. Від колег з Угорщини охоронці кордону також дізналися, що цього чоловіка тиждень тому вони затримували за незаконне перетинання австрійсько-угорського кордону.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.