З надією на кінець карантину. Наступного літа SkyUp планує для Львова активний туристичний сезон

Авіакомпанія має намір все ж запустити усі відпочинкові рейси в Іспанію, Грецію, Болгарію та Грузію, які не повністю вдалося реалізувати цього сезону.

Вони доповнять регулярне сполучення з Італією, Чехією, Францією, Стамбулом та Ізраїлем, а також чартери у Туреччину та Єгипет, повідомили "Еспресо.Захід" у пресслужбі перевізника.

Отож на літній сезон, який триває з кінця березня до кінця жовтня, SkyUp планує виконувати зі Львова польоти у 10 напрямках. П'ять з них перевізник здійснює на постійній основі (залежно від умов карантину), а ще п'ять відкриває на відпочинковий сезон. Вже традиційними для авіакомпанії є польоти зі Львова у Неаполь, Прагу, Париж (Бове) та Тель-Авів. Цієї зими до них додається і Стамбул, який стартує з 18 грудня і відбуватиметься двічі на тиждень: у понеділок та п'ятницю.

На літо авіакомпанія планує відкрити рейси у:

Ці напрями, окрім Аліканте, не є новими для SkyUp та аеропорту "Львів". Барселону, Батумі, Ірпакліон та Бургас авіакомпанія намагалась запустити влітку 2020 року, проте повній реалізації цих планів стали на перешкоді карантинні обмеження.

З тим же ж застереженням слід говорити і про анонси на наступне літо, адже вони теж залежатимуть від карантинних та протиепідемологічних заходів, як в Україні так і в країнах призначення на період початку виконання рейсів.

Як наголошують у пресслужбі авіакомпанії, у разі скасування чи перенесення рейсів, кошти за квиток у повному обсязі зараховують на баланс в особистому кабінеті пасажира на сайті skyup.aero. Надалі їх можна використати на купівлю будь-яких квитків, або додаткових послуг авіакомпанії. Кошти зберігатимуться на балансі без обмежень у часі і можуть бути витрачені на користь будь-якої особи, не лише власника акаунта. Також передбачена можливість вивести гроші з балансу на картку.

Відзначимо, що авіакомпанія пропонує ще одне нововведення: можливість прилетіти в один аеропорт, а повернутися до України вже з іншого.

"Під час бронювання подорожі ви обиратимете самі, що вам більше до вподоби – взяти квитки в обидві сторони одразу чи забронювати окремо прибуття в один аеропорт, а виліт додому вже з іншого", – йдеться у релізі компанії.

Правда для Львова цей бонус діятиме лише в Іспанії, де можна буде обирати між Барселоною та Аліканте.

Квитки вже надійшли у продаж та доступні на сайті skyup.aero.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.