Депутат від "ЗА Майбутнє" став головою Волинської облради

Більшістю голосів депутатів Волинської обласної ради її очільником обрано Григорія Недопада.

За його кандидатуру проголосували 60 депутатів із 61.

Григорій Недопад подякував колегам за довіру та зауважив, що тепер вони мають втримати планку, яку встановив попередній голова ради Ігор Палиця та продовжила його наступниця Ірина Вахович, пишуть Волинські новини.

На його думку, депутати мають працювати злагодженою командою

Григорій Недопад раніше був головою Ківерцівської районної ради, згодом став першим заступником Луцького міського голови. До складу обласної ради він пройшов за списками партії "ЗА Майбутнє", яка має найбільше мандатів у раді. Зауважимо, цієї каденції на посаду голови облради був лише один кандидат.

Також, за інформацією видання, у Волинській обласній раді VIII скликання працюватиме 6 фракцій, які утворили під час першого засідання ради цієї каденції. Найбільшою стала фракція партії "ЗА Майбутнє", до якої увійшли 22 депутати. Очолив її Ігор Лех. До фракції ВО "Батьківщина" увійшло 9 депутатів під головуванням Андрія Козюри.

У складі фракції "ЄС" – 8 депутатів, керуватиме ними Юлія Вусенко. Стільки ж депутатів об’єднались у фракцію "Слуга народу", яку очолив Ігор Лісовський.

Фракцію ВО "Свобода" очолив Анатолій Вітів, у її складі – 7 депутатів. У фракцію "Аграрної партії України" увійшли 4 депутати, голова фракції Ігор Волошенюк.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.