"Відразу було зрозуміло, що Степанов діятиме згідно зі своїми корупційними планами", – Яна Зінкевич

Припускають, що хвороба міністра охорони здоров'я – фейк.

Про це заявила у прямому ефірі програми "Головне"  зі Львова на телеканалі "Еспресо" народна депутатка України, член фракції "Європейська Солідарність"  Яна Зінкевич.

"Призначення Степанова було дурною ідеєю. Про це практично кричали у залі, коли його було призначено у березні", – каже депутатка. Зауважує, що для призначення ледве вистачило голосів.

"Ми розуміли, що це за людина. Відразу припускали, що діятиме виключно згідно зі своїми корупційними планами. На жаль, зараз ми бачимо, що це абсолютно не професійний очільник, який  має свої інтереси. Протягом усіх цих місяців Степанов не з'являвся до нас на комітети. Це було неодноразово. Звісно, коли ми розглядали бюджет, він прийшов. Тоді абсолютно неякісно підготували бюджет. Ми вже потім виправляли багато речей. Зараз запускають тези, що Степанова хочуть звільнити. Але це – поки що тези. Ми припускаємо, що навіть хвороба його – фейк. І, можливо, він, таким чином, хоче відтермінувати цю ситуацію".

Додамо, що програма ''Головне'' з львівської студії ''Еспресо'' виходить в ефір у понеділок, вівторок та середу о 21.15.  Попередні випуски програми можна переглянути тут.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з "Еспресо.Захід"! Підписуйтесь на наш Telegram-канал.