"Багато рішень приймаються не президентом, а людьми, які його оточують", – Іванна Климпуш-Цинцадзе

Цей факт уже вийшов у публічну площину.

Про це заявила у прямому ефірі програми "Головне" зі Львова на телеканалі "Еспресо" ексвіце-прем'єр-міністр з питань євроінтеграції України, народна депутатка фракції "Європейська Солідарність" Іванна Климпуш-Цинцадзе.

"Відчувається кішка, яка пробігла у спілкуванні між керівництвом Верховної Ради України і Офісом президента. Не знаю, чи самим президентом, але ми бачимо, що багато рішень насправді приймається не президентом, а формуються і вкладаються йому в голову і вуха людьми, які його оточують. Без додаткової критичної оцінки самим президентом Зеленським. Це відчувається. Це вже вийшло у публічну площину у кількох таких випадках, починаючи з пропозиції спікера щодо того, як він бачить можливість повернення антикорупційного законодавства в українську законодавчу канву і одночасно різкі, але абсолютно неефективні антиконституційні рухи президента України".

Нагадаємо, підприємець Cергій Доротич під час програми "Головне" заявив, влада повторює ініціативу Януковича: очільники країни уникають діалогу з великим прошарком працездатного населення.

А економіст Ярослав Железняк під час цієї ж програми зазначив, що парламент затягує прийняття нового фінансового документа країни. Зі слів експерта, коли провладна партія не винесла на розгляд парламенту бюджет на наступний рік 20 жовтня, то це уже стало порушенням строків бюджету.

Стежте за найважливішими новинами України та світу разом з ''Еспресо.Захід'' ! Підписуйтесь на наш  Telegram-канал